“Vores kursister skal opleve glæden ved måltidet”

En daglig varieret kost, som først og fremmest tager udgangspunkt i 9 kostråd.

  • Spis frugt og grønt – 6 om dagen
  • Spis fisk og fiskepålæg – flere gange om ugen
  • Spis kartofler, ris, pasta og fuldkornsbrød hver dag
  • Spar på sukker især fra sodavand, slik og kager
  • Spar på fedtet især fra mejeriprodukter og kød
  • Spis varieret og bevar normalvægten
  • Sluk tørsten i vand – (2-3 liter)
  • Vær fysisk aktiv mindst 30 minutter om dagen
  • Spis mad med mindre salt

I vores køkken bestræber vi os på at bruge årstidens råvarer til at tilberede hjemmelavet, velsmagende og indbydende mad. Gamle samt nye og trendy retter, der serveres med et smil.

Da vores formål er at uddanne fødevareproducenter, støtter vi op om det danske landbrug.

Køkkenet er altid åben for ris, ros, nye ideer og ønsker.

Landbrugsskole & Kursuscenter