Fritid og motion

I de naturskønne omgivelser er det kun fantasien, der sætter grænser for aktiviteter for både krop og sjæl. Der er mulighed for en arbejdsrelateret walk&talk i det jyske landskab, en gåtur efter ”spor i landskabet” eller i området omkring Bygholm Sø.

…mere end bare kursus

Skal I overnatte er der også rig mulighed for billard, fodboldspil, airhockey, en tur i vores idrætshal med mulighed for at spille badminton, hockey, håndbold, fodbold, bordtennis m.m.

Vi råder også over et vel udstyret fitnesscenter, spinningcykler, en idrætshal samt udendørs fodbold- og beachvolleybane.

Motion i fitnesscenter er godt for din krop – men du kan også bruge naturen som er lige uden for døren til at motionere i. Samtidig får du frisk luft og naturoplevelser eft er en lang dag med måske stillesiddende indendørs arbejde. En løbetur i Horsens parker, skove og mange sti systemer kan udbygges til alsidig træning af hele kroppen. Brug skovens og parkernes bænke, væltede stammer, store sten m.m. til at udfordre dig selv med. Du kan rekvirere kort til løberuter i forskellige længder.

Som kursist på skolen er du velkommen til at benytte alle disse faciliteter.

Landbrugsskole & Kursuscenter