“Gode faciliteter, stor fleksibilitet og et konkurrencedygtigt prisniveau til afholdelse af internationale kurser har været afgørende for os i valget af Bygholm Landbrugsskole. Samarbejdet op til kursusafholdelse og i kursusperioden har gjort det let at være kunde. Koblingen mellem en professionel service, en afslappet atmosfære og landlige omgivelser, har gjort det til en ekstra god oplevelse at afholde kursus på Bygholm Landbrugsskole og vi har derfor prioriteret at bruge Bygholm til vores tilbagevendende internationale kurser”.

Birgitte Wiedemann Larsen

Specialkonsulent (MSc, Agricultural Development)

International

Videnscentret for Landbrug

Agro Food Park 15

8200 Århus N

 

 

 

DHF’s Dommerudvalgs oplevelser med Bygholm Landbrugsskole

DHF’s dommerudvalg har med stor tilfredshed i gennem mange år gjort brug af Bygholm Landbrugsskole til møder og kurser. Såvel dag- som weekendarrangement.

Vi får altid en god behandling, og ikke mindst er undervisningslokalerne lyse, og der står det AV udstyr til rådighed, som vi skal bruge. Skulle der opstå tekniske problemer, er der altid hjælp at hente.

Værelserne er altid rene og funktionelle. Forplejningen er altid god og varieret. Der er altid smilende og servicemindede medarbejdere, som sørger for en god oplevelse, når vi besøger Bygholm.

Bygholm er altid positivt stemte over for specielle ønsker, og forsøger altid at løse disse på bedste vis.

Med venlig hilsen

Dansk Håndbold Forbund

Ole Frydkjær Petersen

Dommerudvalget

Landbrugsskole & Kursuscenter